• becsípődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Tegnap reggel elkezdett fájni a nyakam bal oldala, nem emlékszem semmi hirtelen rossz mozdulatra, arra gondoltam, talán elfeküdtem az este és elmúlik. Nehezen fordítottam a fejemet. Ma még jobban éreztem, és nagyobb területen a nyúltagy környékétől majdnem a lapockámig érzem a fájdalmat. Lefekvés után nem javul, sőt... Mit lehetne csinálni vele, mennyi ideig tart mire egy becsípődés elmúlik? Fastumgéllel kenegetem, de nem sokat segít, mivel külföldön vagyok csak "házi praktikákhoz" tudok folyamodni... Jegelni/melegíteni/masszírozni szabad?Mozgás árt, v használ? Sok ellentétes információt kaptam, ezért előre is nagyon hálás vagyok a válaszáért!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyakfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínűleg izomhúzódás állhat a fájdalom hátterében. Én ajánlom a masszírozást, tornát is a Fastum gél mellett! Ezek mellett 2-3 nap alatt oldódnia kell!



        Kérdés: 2010-04-29 18:12:46; Megválaszolva: 2010. április 29., 18:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: