• Mikor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 3 hónapja eltört a lábszár, ill. lábszárkapocscsontom.Előbbit velőűrszegezték. Azóta mankók nélkül járhatok, kissé bicegve, de megy a dolog. Azt nem mondhatom, hogy időnként nem fáj a törés helye, vagy a térdem... Kissé dagadt csak a bokám, térdem estére. Ön szerint az ilyen jellegű töréseknél általában mikor lehet dolgozni? Gyerekek közt munkálkodom, tehát nem ülőmunkáról lenne szó! Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszártörés témában

        Ha már engedték a mankó nélkül járást, akkor elvileg dolgozhat is, ha erl tudja látni a feladatát. Valószinüleg olyan velőűrszegezési módszert alkalmaztak, amely már teljesen terhelhető! Azt azért javaslom, hogy ha el kezd dolgozni a lába legyen még befáslizzva a lábujjak tövétől a combja közepéig még egy hónapig. Ha fájdalmai jelentkeznének, és kenőcsök sem segítenének, akkor keresse fel operáló orvosát!



        Kérdés: 2010-04-30 13:00:57; Megválaszolva: 2010. április 30., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: