• Milyen Gyógyszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Nemrég műtöttek térddel. Nehezen jövök rendbe, és kaptam egy telefonszámot, hogy rendeljek meg egy fajta(3 ampulla)"ORTHOVISC" nevü injekciót. mivel elég drága és én 20 éve rokkantságin vagyok, szeretném tudni milyen hatással van a térdre? Mert csak akkor rendelem meg, ha vélhetőleg utána rendben leszek. Arthroscópia a műtét neve amit végeztek a térdemen. Tisztelettel és köszönettel: Katalina

        WEBBeteg szakértő válasza a térdműtét témában

        A dokumentációk ismeretenélkül nehéz pontos választ adni. Fontos lenne tudni, hogy mit találtak az izületi tükrözés során. Jelentős porcsérülés esetén szoktuk adni ezeket az injekciókat. Azt tanácsolom, hogy keresse fel operáló orvosát és kérdezze meg, hogy a Hyalgan nevü injekció nem lenne -e megfelelő, mert arra van támogatás és csak a felét kell kifizetni. A legtöbb esetben használnak ezek az injekciók, lehet, hogy érdemes megpróbálni, hogy panaszai elviselhetőbbek legyenek.


        Dr. Kovács István
        urológus

        Dr. Kovács István

        Kérdés: 2010-03-23 11:09:12; Megválaszolva: 2010. március 23., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: