• Osteomyelitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/doktorúr! Osteomyelitis-ben szevedek,és lennének kérdéseim. Valóban gyógyíthatatlan betegségben szenvedek? Ha lehet gyógyítani,akkor kit,és melyik kórházat? mert engem 2004-óta minden évben az Országos balesetiben műtenek,én elöttem már leszerepelt ez a kórház és ezek az órvosok mert olyan mintha kisérleteznének a combomon. Ezért kérném a kedves segitségét,hogy kihez,és melyik másik kórházba mehetnék. Kéremszépen segitsen nekem. Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a osteomyelitis témában

        Sajnos az osteomyelitis gyakorlatilag a kezelhető, de nem gyógyítható betegségekhez tartozik. Ha a kórokozó megtámadja a csontot onnan szinte lehetetlen kiírtani, még műtéttel is. Az tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az ön esetében a szervezet legnagyobb csontját érinti a fertőzés. A dokumentációk pontos ismerete nélkül nehéz véleményt mondani az eddig elvégzett eljárások hatékonyságáról. Az Országos Baleseti Intézetben jó szakemberek vannak, nem gondolnám, hogy félre, vagy nem megfelelően kezelték volna Önt. A szavaiból úgy veszem ki, hogy a bizalma megingott az intézetben. Azt tudnám javasolni, hogy keressen meg más kórházakat a dokumentációkkal. Azokat átnézve meg fogják mondani önnek, hogy tudnak-e segíteni önnek. Tekintettel, hogy az osteomyelitis kezelésének főbb irányelvei mindenütt azonosak kellenek, hogy legyenek bármelyik kórházat megkeresheti, ahol van traumatológia, vagy ortopédia.  Nézzen meg többet, és ahol tudnak segíteni, illetve önnek is megfelel a hozzáállás, akkor válassza azt! Arra, hogy teljesen meggyógyuljon kicsi az esély, de azt el lehet érni, hogy ritkábban újuljon ki a betegsége!

        Üdvözlettel: Dr. Bogdán Aurél, ortopédia-traumatológia szakorvos

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-11-11 08:37:37; Megválaszolva: 2009. november 11., 08:37

        Tudjon meg többet: osteomyelitis
      • Kérdések és válaszok a témakörben: