• Csípőfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        29 éves nő vagyok. Van egy  L. III. sérvem, ez jelenleg nem okoz problémát. Kb fél éve  nem minden reggel, de elég gyakran érzem azt ,amikor felkelek , hogy fáj a csípőm. Kb 20 perc múlva elmúlik. Most egy  nőgyógy. műtét miatt feküdtem több napot és fekve is fájt. Tompa lüktető érzés.  Ez valami kopás előjele lehet vagy csak esetleg frontérzékenység?

        WEBBeteg szakértő válasza a csípőfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha korábban hosszabb ideig sportolt versenyszerűen, vagy táncolt, akkor elképzelhető, hogy kopás alakult ki a csípőben. Emellett a derék felől lesugárzó fájdalom is okozhat ilyen panaszokat, illetve megfázás, lázas betegség kapcsán átmeneti gyulladás is kialakulhat. Meg kell nézni, hogy nem szteroid gyulladácsökkentőre szűnnek-e a panaszok 1-2 hét alatt. Ha nem, akkor forduljon reumatológus szakorvoshoz. A vizsgálattal el lehet dönteni, hogy honnan ered a fájdalom.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-09-26 21:34:30; Megválaszolva: 2009. szeptember 26., 21:34

        Tudjon meg többet: csípőfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: