• Hialuron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Az ortopéd orvosom csípőbetegségem miatt (enyhe coxa vara) Hialuron direct tabletta szedését javasolta (egy dobozzal) condrosulf és dona kapszula időszakos szedése között. A Hialuron direct-ről többek között ezt olvastam: "A természetes eredetű (Hial - JointTM) hialuronsav szájon át történő szedésének előnyei: - csökken a komplikációk lehetősége (allergiás reakciók, ízületi gyulladások) ..." Kérdésem: Előfordulhat, hogy csípőizületi gyulladás alakul ki a szedés következtében, holott pont azért szedném, hogy ezt elkerüljem? Vagy elég a condrosulf és dona kapszula három hónapos kúraszerű szedése félévente ismételve? Válaszát köszönöm! V.É.

        WEBBeteg szakértő válasza a csípőízület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nyugodtan szedheti az ortopéd orvos által ajánlott tablettát, biztosan nem okoz ízületi gyulladást. A fenti hivatkozás arra vonatkozik- de ez érvényes egyébként a többi készítményre is-, hogy ha valakinek egyébként is van egy gyulladásos ízületi betegsége, mely időnként fellángol, akkor ennek a valószínűsége csökken a gyógyszer szedésével.


        Tisztelettel:

         

         Dr. Szamosi Szilvia

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-11 21:03:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: