• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő!

         

        1/2 1 hónappal ezelőtt kezdődőtt a térdfájásom mindkét térdemben, olyan érzés mintha porckopás lenne és nehezen tudom felhúzni a térdemet.6db-os injekciót kaptam sajnos a nevét már nem tudom, valamint aflamin tablettát amit viszont gyógyszerérzékenységem miatt nem vettem be. Az injekció után javult átmenetileg az állapotom, ez kb. 2 hétig tartott.Gerincbecsípődésem már gyakran volt ami injekciózással elmúlott.Attól tartok, hogy talán ez a térdfájdalom összefügghet esetlegesen kialakulóban lévő hátgerincsérvvel.

        Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Így elég nehéz ezek alapján véleményt alkotni a feltett kérdésről, de nem tartom valószínűnek, hogy összefüggésben van a kettő. Elviekben lesugárzó fájdalom létezik, de az, hogy mindkét oldalon egyszerre jelnetkezzen, az valószínűtlen. Meg kell nézni a térdízületi mozgástartományt, a fájdalom pontos helyét, esetleg térdfelvétel (rtg)  is szükséges lehet. Mindenesetre valamilyen porcerősítőt meg lehet próbálni, illetve fizioterápia segíthet még a panaszokon!  

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-08-21 20:11:18; Megválaszolva: 2009. augusztus 21., 20:11

        Tudjon meg többet: térdfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: