• Vállfájás karemelésnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Vallvonal fole torteno karemeles eseten eros fajdalmat erzek a vallamban. Sajnos harom-negy kulonbozo terapian is tul vagyok mar (fizioterapia, flector, nsaid-ek, rheonosol), de a tunetek csak idonkent enyhulnek. Lehet-e makacs gyulladason tul barmilyen komolyabb betegseg a hatterben?

        WEBBeteg szakértő válasza a meszesedés témában

        A leírt kezelések a szakma szabályainak megfelelnek, amennyiben ezektől nem múlt el, valóban egyéb betegség keresése is szóba jön. Ehhez mindenképpen szakorvosi vizsgálat szükséges. (Lehet valamilyen általános, a szervezet egészét érintő betegség része is, de makacs, meszesedés okozta, általában csak az egyik vállat érintő betegség is.) Amennyiben gyógytorna volt, annak rendszeres végzése is javasolt.
        Dr. Groák Péter reumatológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-03-01 20:42:20; Megválaszolva: 2011. július 27., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: