• Hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem. A minap elkezdett úgy fájni a hátam jobb oldala, lehajolni nem tudok és általában ha a jobb kezemet mozgatom, akkor is fáj. Valószínű, hogy meghúzodott? Fiú 13

        WEBBeteg szakértő válasza a hátfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínűleg a mély háti izomzat meghúzódott, leggyakrabban a lapockatájon szokott előfordulni. Masszíroztassa be egy kis fájdalocsillapító kenőccsel, illetve nyújtó gyakorlatokat végezzen, nagy valószínűséggel néhány nap alatt elmúlik!

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-07-14 23:20:54; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:20

        Tudjon meg többet: hátfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Anamneziseben Th.X, L.I serveltavolitas szerepel. Az L. lordosis íve csokkent. Az alsó Th. csigolyak és az L. csigolyák zarolemezein Schmorl herniak láthatóak. A gerinccsazorna kifejezetten szűk. A Th.XI korong magasságában kifejezet protrusio...