• Érdemes csontkovácshoz menni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszlet Doktor Nő/úr!

        Tavaly , 2008 .februárjában nyaki fájdalom ,és bal kar fájdalom miatt fordultam orvoshoz,nyaki gerinc,kétirányú rtg felvételt készítettek.Következő a lelet:

        A fiz.nyaki lordosis ellapult.A C-D átmenetben mérs.fokú torsis scoliosis látható.A C III.-VII.. csigolyákon kis spondylosisos peremmegnyúlások láthatók.A III.-VI.poprcrés mérs.szűkebb ,leginkább a  IV. és V.

        A csontszerkezet ép.nyaki borda nincs.

        Most 2009 májusában újra jelentkeztek a panaszok,de most napi szinten.

        A háziorvosom annyit mondott hogy megvan csavarodva a csigolyám,írt fel mydetont ,de én erre nem szeretnék gyógyszert szedni.

        Van esetleg erre valami más megoldás ,szükségesek -e újabb vizsgálatok?

        Gyógymaszzázs enyhíthet a fájdalmakon?Csontkovácshoz érdemes elmenni?

        Előre is köszönöm válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kar fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha nem szeretne tartósan gyógyszert szedni, akkor megpróbálható UH-os, vagy tenz kezelés, masszírozás. Valószínűleg meszesedés, kopás okozza a panaszokat, illetve ehhez társuló izomgörcs, emiatt javasolt a háziorvos Önnek eredetileg Mydetont.
        A csontkovács is sokat segíthet, azt is meg lehet próbálni!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-06-08 20:17:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:47

        Tudjon meg többet: kar fájdalom

        Ezt olvasta már?

      • Kérdések és válaszok a témakörben: