• Sípcsont fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!

         

        Olyan kérdéssel fordulok önhöz,ami nagyon aggaszt...

        Elkezdtem fútni a Margit-szigeten,vettem futócipőt,hogy a lábamat kíméljem,de sajnos egyre jobban fáj a lábam,azon bellül is a sipcsontom..Az érdekes az,hogy mindakettő ugyanott fáj,a sipcsontnak a közepe táján...Én mint laikus azt gondoltam amikor elkezdtem futni,hogy a boka,vagy a térd nem fogja bírni,de sajnos nem így van...Mitől van ez?

        Mit csináljak?Mit ne csináljak?

        Válaszát előre is köszönöm,és nagyon várom,mert egy életmódváltás küszöbén vagyok!!!

                                                                                Tisztelettel:

                                                                                                Horváth Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a sípcsontfájdalom témában

        Kedves Zoltán!

        Én azt gondolom, hogy a sípcsontfájdalom az ott futó izmok munkavégzése következtében állt elő, tehát izomlázszerű fájdalomról van szó. Próbálja meg futás előtt és után is Richtofit sportkenőccsel bemasszírozni ezt a területet!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 09:27:22; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: