• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot kívánok!

        Sajnos egy olyan problémám lenne,hogy 4-szer műtötték a lábam,sajnos eredménytelenül,és ezért nem kevés összeget fizettem!(még mindig fáj)Nem akarom megmondani hol és ki az legyen titok.A lényeg az hogy fáj :)Nos egyolyan problémám lenne hogy sajnos az Achilles inam hozzátapadt a csonthártyámhoz,ezen bellül még volt mind két lábamon exzosztózis levésés.Azt mondták nekem hogy biztos h jó lesz de ugyan úgy fáj és már nem tudom kihez forduljak.Elvileg az Achilles jó,de nem biztos.Már nem tudom mi igaz s mi nem!Alábabamból jókora darabokat levéstek.A fájdalom pontossan a sarok csonton van.Olyan ha rálépek mintha 100tűbe lépnék egyszerre.A lábfájdalom miatt másképp megyek úgy hogy ne fájon és persze a gyógyszer....Ez a fájdalom 2-3 éve bajlodok vele és egyenlőre sajnos nem találom a kiutat.Remélem önök tudják!

        üdvözlettel:

        Révész István

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nyilvánvalóan az állandó irritáció, illetve a műtét utáni állapot egy krónikus gyulladást tart fenn, mely hegesedéssel is jár, emiatt vannak a fájdalmak. Többféle dolog is megpróbálható, de valószínűleg nem nyújt egyik sem végleges megoldást, csak átmeneti javulást. Fizioterápia, iontoforézis Lidocainnal, UH-os kezelés, terápiás rtg besugárzás, megfelelő talpbetét viselése, valamint helyileg gyulladáscsökkentő kenőcs, és injekció használhta. Ebben ortopédus, vagy reumatológus tud Önnek segíteni!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:05:08; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: