• Csuklóban göbök.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         

        22 éves nő vagyok.

        Két hónappal ezelőtt elkezdett fájni a bal tenyerem hüvelyk ujj vonalában lévő része.

        Áramütés szerü fájdalom és zsibbadást éreztem, mikor hozzá értem valamihez.

        Ezután a csuklóm belső részén keletkezett két pici göb.Az egyik azóta nőtt, kb.

        borsószem nagyságu.Ezek érintéskor és kéz mozgatásakor fájdalmasak.

        Nem rég  kezdtem virágkötőként dolgozni, ez erősen igénybe veszi a kezet.

        Kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt és milyen szakrendelésre fordulhatok a

        panaszommal?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel.:

                        Henrietta

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a ínhüvelygyulladás, göb témában

        Kedves Henrietta!

        Ez a göb, csomó lehet egy chronicus ínhüvelygyulladás maradványa, amikor hegesedik, zsugorodik a gyulladt szakasz, egy kis göb marad vissza. Azonban ha korábban nem voltak ilyen gyulladásos epizódok, akkor  nem ez áll a háttérben. Ezen kívül ganglion is szokott még ilyen kis fájdalmas csomóként jelentkezni. Mutassa meg ortopédián a kezét!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 13:47:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó