• Hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dokto ur(nő).

        Én 26-éves férfi vagyok.Pár hónapja megfájdult a két lapockám közt a hátam és a fájdalom a mellkasomra is átsugárzik.A háziorvosom beutalt a reunűmatológiára de rtg re nem kültek el.Irtak nekem myoflekszint és apranax 550mg-os tablettákat.Ez a fájdalom fojamatosan visszatér hetekre és szinte szünet nélkül fáj.Nem köhögök és nem voltam lázas sem.De az lenne a kérdésem,hogy nem lehet,tüdőgyuladásom van?És hogy mittuda tanácsolni,mi lehet a bajom

        Válaszát előre is köszönöm,

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hátfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tüdőgyulladás a hátfájás mellett egyéb tünetekkel is jár, láz, nehézlégzés, köhögés, laboreltérések, a fájdalom általában légzéssel szinkron jelentkezik. Ezt nem tartom valószínűnek az Ön esetében. A hátfájás leggyakoribb oka tartási rendellenesség, gerincferdülés, az izmok fájdalma, ezért írta Önnek a reumatológus a fenti gyógyszereket. Persze az sem kizárt, hogy vannak egyéb eltérések, pl. porckorongbetegség. Ha tartósan fennmarad a fájdalom, mindenképpen érdemes rtg vizsgálatot végezni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 09:41:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó