• Gerincferdülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Elég súlyos gerincferdülésem van, fájni nem fáj. Azt szeretném megkérdezni, hová érdemes menni, ahol megtanítanak járni? 67 éves nő  vagyok.  4 éve agyi infarktusom volt, nyilván a bot használatától lettem ilyen.

        Várom szíves válaszát. Üdvözlettel: Vera

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincferdülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem tudom, hogy pontosan honnan küldte a levelet, de rehabilitációs szakember tud Önnek segíteni! Elég sok rehabilitációs osztály van az országban, de ezek különböző színvonalon működnek. Budapesten az ORFI-ban is működik pl. ilyen osztály.

         Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 10:43:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: