• Rheumatologia - nyaki torna és masszázs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Nyaki gerincem kötött, nyomásérzékeny. Neurologiai beutalót követően (erős, reggeli fejfájás okán) C gerincfelvétellel megállapítást nyert, hogy kopások mellett a VII csigolya  középső harmadában lépcsőképződés látható, álizülettel gyógyult régi törés nyoma ábrázolódik. Neurológus nyaktornát/masszázst javasolt. Néhányszor voltam  gyügyfürdőben, ahol a masszázs kifejezetten jónak bizonyult (saját költségen, több ezer Ft egy alkalommal). Ott tapasztaltam, hogy elég sokan kékszínű beutalóval, gondolom egészségpénztári támogatással - jóval olcsóbb áron és rendszeresen férnek hozzá bizonyos gyógyfürdői kezelésekhez. Mit kell tennem, hogy ezt a szolgáltatást és is megkapjam (leleteim rendelkezésre állnak)? Ráadásul én 37 éven keresztül rendszeresen fizettem az egészségbiztosítási járulékot...

        Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógymasszázs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Természetesen jár Önnek is ez a szolgáltatás, egy évben 2 alkalommal (2 kúra) van lehetőség eljárni. Reumatológus szakorvostól szükséges a beutalót kérni!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 22:10:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: