• Fáj a hátam, zsibbad és ég

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

             Tisztelt orvos szakertő!

          Kérem valaszoljon,mert nem tudok orvoshoz menni, én most itt  dolgozom pesten, és a    háziorvosom Salgótarjánban van.

          Borzasztó fájdalom van a baloldalon a  hátamba és nagyon zsibbad, és ég. Nemtudom

        mitől. 51éves vagyok. A gyomrom is sokat fáj. Tudom ebből nem sokat lehet leszűrni, de

        remélem tud valamit mondani mitől lehet.

                      Előre köszönöm a választ!

                               Marcsika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hátfájás témában

        Kedves Marcsika!

         Azért a hátfájdalmat komolyan kell venni, igy a késobbiekben mindenképpen javaslom, hogy keresse fel háziorvosát, amint lesz rá lehetősége. Leggyakrabban a csigolyák meszesedése, vagy porckorongkorongbántalom okozza ezeket a panaszokat. Erre, ha vesz a patikában pl. Algoflex fortet, akkor biztosan jó lesz, hatni fog. Ugyanakkor számos egyéb oka is lehet a baloldali hátfájásnak, pl. sziv eredetű fájdalom kisugározhat arra a területre, gyomorsav tůltengés, vagy nyelőcsőfelmaródás is lehet, illetve övsömör is okoz égő fájdalmat. Ez utóbbiak teljesen másfajta kezelést igényelnek, mint egy kis fájdalomcsillapitó, ezért javaslom, hogy járjon utána a hátfájás okának!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia



        Kérdés: 2009-04-15 09:17:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: