• Miért fáj a talpam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Boka alatt a jobb talpam estére már nagyon fáj. A túlsúlyom lehet a legfőbb oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A lábboltozat nagy szerepet játszik az egyensúly, a testhelyzet megtartásában, illetve járáskor azon gödülünk tovább. A lábboltozat alapját a lábtőízületek adják, a kis talpi izmok, illetve az erős szalagok is nagyon fontosak. természetesen a túlysúlyt ezek is megérzik, ellapul a boltozat, ludtalp alakulhat ki,számos egyéb vonzatával.
        A webbeteg honlapján olvashat erről részletesen, érdemes azért talpbetéttel is korrigálni, és nap mint nap tornáztatni a talpát.  

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-11 08:19:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó