• Egyre erősebb sarokfájás, sántítok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 6 hete elkezdett fájni a sarkam,ami naprol napra erösebben fáj.olyan mintha a sarkam alatt egy golyo lenne amin járkálok.reggel az elsö lépések nagyon fájnak aztán picit jobb tudok sántikálva menni-az erös fájdalom csillapitok semmit nem használnak. MIT TEGYEK hogy megszünjön ez a fájdalom????

        WEBBeteg szakértő válasza a sarokfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sarokfájdalom oka többféle lehet, csontkinövés, vagy csonthártyagyulladás, de leggyakrabban a talpi inak, vagy a sarokcsonton tapadó in gyulladása, ún. enthesitis.

        Ennek kezelése reumatológiai feladat, így azt javaslom, hogy forduljon reumatológushoz. Alapvetően a nyugalomba helyezés, nem szteroid gyulladáscsökkentők használata, pl. Catalflam, vagy helyileg kenőcs hazsnálata segíthet, de ha ezek nem segítenek, akkor lehet, hogy helyileg oda adott injekció fog segíteni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 14:20:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: