• Mitől fájhat a térdem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        19 éves lány vagyok, és kb. 10 éve volt egy térdműtétem, mert sokat kattogott a térdem, és kiderült hogy részleges szalagszakadásom volt, ill. fel volt telve vérröggel.Azóta nem volt rá panaszom, de az utóbbi 3 hétben sokat fáj ez a térdem, nem bírom sokáig behajlitva tartani, és éjjel is sokszor ébredek a fájdalomra.

        Lehet hogy visszatért ez a problémám?Heti 1-2 alkalommal sportolok(futok), de nem hinném hogy összefüggésben van vele, előtte évekig rendszeresen röplabdáztam, de nem éreztem, hogy baj lenne.Nem ugy mint most....

        Előre is köszönöm válaszát:

         Timea

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kedves Tímea!

         A kérdés az, hogy milyen típusú műtéte volt: térdtükrözés, vagy szalagpótlás.A futás, training mellett 10 év alatt  esetleg porckárosodás tüneteti is lehetnek. Érdemes lenne egy térdízületi MR vizsgálat elvézése, így közelebb lehet jutni a diagnózishoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Juhász Csaba, traumatológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 14:12:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó