• Porcleválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        A jobb könyökömben és a jobb térdemben valószínű egy régebbi esés következményeként porcleválást észleltem. Csak akkor fáj nagyon, és szúr, ha egy ponton ráfekszem.Duzzanatot, vagy mást még nem észleltem.
        A kérdésem az lenne, hogy mikor van szükség a kivételére, és hogy lehetne-e a kettőt egyszerre műteni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a csont sérülés témában

         Tisztelt kérdező!

          Ez nem valószínűség kérdése, szakemberhez kell fordulnia és rtg felvételt készíteni.Azon látszanak a csonteltérések, ha negatív, tovább lehet menni más képalkotó vizsgálatok irányába. Ha ez megtörtént, a leletek birtokában várom válaszát és kérdését.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Juhász Csaba, traumatológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 21:54:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó