• Érdekes érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan 6-honnapal ezelött fígyeltem fel elöször a nyakamban és a fejemben kiss recsegéet érzek ahogy megyek vagy forditom a fejem jobra balra le vagy fel.Ritkán van fejfájásom de akkor borzalmas.Ez valemilyen betegség előjele vagy a kor hozzza  ?.MEGKÖSZÖNÖM ELÖRE IS A VÁLASZÁT         TISZTELTTEL   SZABONÉ

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Maga a nyaki recsegés és a fejfájás nem valószínű, hogy összefügg egymással. A nyaki recsegés oka többféle lehet, de leginkább a kényszertatás miatt a csigolyák közti kis ízületek és a szalagok eltérései okozzák. Rendszeres nyaki gerinctornával sokat lehet ezen javítani.
        A fejfájást pedig lehet éreredetű, migraines, de ha ennyire nagy panaszokat okoz, akkor érdemes volna egy fejfájás szakrendelést is felkeresni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 15:07:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: