• Daganat lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő

        Nekem 4 hónapj fáj a nyakam pontosabban ahol kezdődik a fejem nem tudom a pontos meg határozást nyomás is érzrk a fejembe és ha forgatom a nyakam akkor is nagyon fáj ugyhogy fájdalom csillapítót szedek ezt már a körzrti írta fel.

        nemtudom mi lehet ez!

        köszönöm ha válaszol

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki fájdalom témában

        Kedves Kérdező!


        Nem gondolom hogy daganatról van szó. A panaszainak a hátterében állhat gerinc eredetű probléma, de ennek eldöntésében segítségre szolgál a gerinc RTG és gerinc MRI vizsgálata amelyeket vagy ideggyógyász, vagy reumatológus, vagy ortopéd szakorvos kérhet ha a fizikális vizsgálat során erre utaló eltéréseket talál de, okozhatja magas vérnyomás betegség is ezért fontosnak tartanám ha lehetősége van mérje meg a vérnyomását a következő módon: ne csukló hanem felkarra helyezhető vérnyomásmérő készülékkel, nyugalomban három különböző alkalommal (legalább egy hetes időközökkel)

         Amennyiben az értékek átlaga nagyobb mint 139/89 Hgmm, kérje házi orvos, belgyógyász segítését.


        Tisztelettel,
        Dr. Kocsis Erika
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-05 22:11:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó