• Hova forduljak,mit tehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet DRNŐ!Több mint 7 hónapja betegállományban vagyok csípő,gerinc és izületi problémával.Orvosi kezdeményezésre voltam az oszinál ahol 40%egészségkárosodást állapítottak meg .Kérdésemre hogy mit tehetek aTáppénzes felülvizsgáló orvos azt a választ adta ez nem elég semmire fellebezni sem lehetellene én nem is kaptam róla értesítést csak a háziorvoson keresztül tájékoztattak.Az előző munka körömet ellátni nem tudom mivel kemény fizikai munkát igényelne igy azt mondta az orvos hogy menjek el munkanélkülire ha nem birok dolgozni ez nagyon rosszul esett mert több mint 30 éves munka viszonyom van és nem szeretnék az utcára kerülni .Ön szerint alanyi jogon kérhetem e a rokkantoításom megállapítását.Legjobb esetben csak napi négy órában tudnék dolgozni könnyü munkakörben lényegesen kevesebb pénzért a megélhetésem komoly veszélyben forog egyedülálló vagyok segítségre nem nagyon számíthatok.3 hetes nappali kórházas kezelésen vettem részt de sajnos a várt eredmény nincs meg a fájdalmaim ugyan ugy megmaradtak az idegsebész veszélyesnek tartja a műtéteket mert több beavatkozásra lenne szükség ugy nyaki mint a limbális gerinc vonatkozásában .Tisztelettel várom tanácsát magyarné

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos, tényleg nem tud az OOSZI állásfoglalása ellen semmit sem tenni. Viszont vannak rehabilitációs programok, melyek segítségével átképzik olyan munkára, amit el tud végezni. Ennek próbáljon utánaérdeklődni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-04 23:31:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: