• Hátgerinc ferdülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 eves koromtol vettek eszre gerincferdulest most 35 eves vagyok.mar eleg sokat romlott az allapotom jol latszik is es egyre tobbet faj,emiatt egy kisse el vagyok keseredve nem tudom meg meddig fogok tudni dolgozni.ulo munkat vegzek es nem kaptam meg egy kenyelmes szeket.kerdezem a szakuzletekben de nem tudnak semmit ajanlani.tisztelettel  koszonom szepen

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincferdülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Olyan széket lenne érdemes találni, mely minden sikban állítható, dönthető egyénileg az alkatához. Pl. az Európa design-nál meg lehetne próbálni. Nyilván ezek a székek drágábbak, de biztosan megtérül hosszú távon.


         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 21:39:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó