• Ropogó vállak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő

        24 éves vagyok, ropognak a vállaim ha emelgetem vagy körözök a kezeimmel, de nem fájnak. Pár éve testépítéssel foglalkoztam, most fizikai munkát végzek a karjaimmal a fejem fölött(autógyár). Szeretném tudni rosszabodhat-e az állapotom, fog-e fájni pár év múlva. Használna valamilyen táplálékiegészítő? Vagy forduljak orvoshoz?   Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vállízület témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fokozott fizikai terhelés miatt az ízületek porcfelszíne, csakúgy mint az ízületeket körülvevő inak, szalagok is fokozottan igénybe vannak véve. Ez azt jelenti, hogy a szalagok megnyúlhatnak, veszítenek rugalmasságukból, a porc károsodik.
        A porcépítő szedésének nincs akadálya, pl.  proenzi 3-t lehet recept nélkül is kapni.

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 20:40:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó