• MIért zsibbad az ujjam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő/Úr!

        Körülbelűl egy hete kezdett el zsibbadni a bal kezemen a kis- és a gyűrűsújjam.

        teljesen nem érzéketlen de nagyon zsibbad és szinte folyamatosan...

        Szeretném megkérdezni hogy ez miért lehet illetve milyen orvoshoz kell fordulnom!

        Előre is köszönettel: Lackó

        WEBBeteg szakértő válasza a ujjzsibbadás témában

        Kedves Levélíró!

        A kis és a gyűrűsujj zsibbadása egy bizonyos ideg érintettségére utal, amely valószínűleg nyomás alá került valahol. Leggyakrabban teniszkönyök, vagy kéztő alagút szindróma, ritkábban nyaki gerincsérv, vagy vállízületi eltérések okozzák az ilyen jellegű panaszokat.
        Reumatológiai vagy ideggyógyászati szakrendelést keressen fel!


        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-03-14 22:19:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:02

        Tudjon meg többet: ujjzsibbadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: