• Derékfájás lehet női baj tünete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő!Mostmár második hete a derekam keresztbe tompán hasogat és a hajolás akkora fájdalommal jár, hogy inkább meg se próbálom. Emelni egyáltalán nem bírok. Hallottam olyat, hogy méhleereszkedés okozhatja. Az ön véleményét szeretném kérdezni ebben. Orvosi vizsgálatra az elkövetkező 2 hétben kerül sor.Mire gondoljak addigis, amíg a vizsgálat eredményei meglesznek. Reumatológiára kérek beutalót a háziorvosomtól. Máshová is kellene?Válaszát előre is köszönöm.Üdvözlettel. Len Dalma

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem írja, hogy hány éves, van-e probléma a mensessel, egyáltalán van-e még menses. A méh süllyedését egy nőgyógyászati vizsgálattal lehet kizárni, de azért ez nem szokott ennyire erős fájdalmat okozni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 11:25:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő! 5 hete kézilabda meccsen egy rossz mozdulat után kificamodott a térdem. Az orvosok porcleválásra gyanakodtak, hiszen a térdem nem volt instabil. Az MR felvételről viszont kiderült, hogy elülső keresztszalag szakadásom van....