• Lca pótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! 2008 januárjában keresztszallag pótlást végeztek a bal térdemben.A műtétet követően követtem minden orvosi utasítást, az előirt gyógytornákra jártam, de a térdem nem javult  olyan mértékben ahogy kellett volna, igy tavaly szeptemberben altatásban bemozgatták.Eltelt ismét 4 hónap, még mindig nem volt teljes sem a nyújtásom, sem a hajlításom, igy januárban artroszkópos műtétet hajtottak végre. A beültetett szallag környezetében izületi összenövéseket tártak fel, amit oldottak. Azóta is rendszeresen járok gyógytornára de a helyzet nem javul. A hajlításból is,  és a nyújtásból is  kb 15-20 fok hiányzik, ami zavaró hogy nem tudok normálisan járni a nyújtás hiánya miatt. Interneten sokat olvastam e témában, izületi beszükülésről,  mint szövödményről, és én arra gondolok, nekem is az van.Ön szerint van-e esély arra , hogy valaha normális lesz a lábam? Tudna-e valakit ajánlani Hajdú megyében akihez elmehetnék vizsgálatra? Válaszát előre is köszönöm Szabolcs!

        WEBBeteg szakértő válasza a térdízület témában

        Kedves Szabolcs!

          Nem akarnám részletesen kifejteni ezt a problémát, mert a vége úgyis az, amire rákérdezett, a DEOEC Orthopédiai Klinikáján keresse fel dr. Gáspár Levente tanár urat, neki a megyében nagy tapasztalata van az ilyen problémákkal, és egyáltalán a térdízületi betegségekkel kapcsolatosan.

         Dr. Juhász Csaba


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-15 19:08:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: