• Középső lábujj törés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődném hogy férjem középső lábujja eltörött forduljon e orvoshoz vagy magától meggyógyul./nincs deformálódva/Mozgatásra ropogást érzett. Előre is köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a lábujjtörés témában

        Tisztelt kérdező!

         A törés diagnózisának felállításához rtg felvétel készítés szükséges, azon látszik, hogy van-e törés, és elmozdulás. Ettől függ a további kezelés.Az a tanácsom, hogy emiatt forduljanak szakorvoshoz.

         Dr. Juhász Csaba


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 14:37:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: