• Éjszakai hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Férjemnek mostanában minden éjjel fáj a háta vagy a mellkasa. Nappal nincs panasza. Felfedeztük, hogy a kihúzható kanapé az ő oldalán el volt törve így nem volt egyenletes fekvő felülete. Azóta vettünk új ágyat és párnát, de a panaszok nem múlnak.Mit tanácsol hova forduljunk ,mit tegyünk? elöre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hátfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem biztos, hogy csak az ággyal volt a probléma, hanem egyéb gerincprobléma is fennállhat. A gerinc görbületei gyakran megváltoznak, kialakulhatnak kóros görbületek (scoliosis). Ezek mellett megváltozik a gerincoszlop terhelése, kopásos ízületi eltérések jönnek létre másodlagosan a csigolyáknál, illetve a gerinc melletti izomzat is bekeményedik. Ha torna, masszírozás mellett nem múlnak a panaszok, akkor keressen fel egy reumatológust!


        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 16:37:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: