• Fáj a bal vállam és karom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy jó ideje előfordul, hogy fáj a bal oldalam(vállam, karom, hátam, nyakam) és előfordul, hogy néha a fejem is egy picit zsibbad. A vérnyomásomat rendszeresen mérem de az rendben van.

        Azt szeretném kérdezni, hogy ön szerint mitől lehet ez.

        Köszönöm válaszát.

        Gyula

        WEBBeteg szakértő válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Gyula!

        Féloldali karzsibbadás, vállfájdalom hátterében leggyakrabban a nyaki gerinc kopásos eltérései, porckorong rendellenessége, vagy a nyaki izomzat megfeszülése áll.
        Gerinctorna, masszírozás, gyulladáscsökkentő kenőcs,  izomlazító segíthet a tünetek enyhítésében.

        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 20:25:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: