• Térdízületi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv.

        Középkorú hölgy vagyok,és több hete mindkét térdkalácsomban erős fájdalom van,lépcsőzéseknél főleg,egyébként nincs fájdalom.Recsegő hang is hallható.Mit tanácsos erre szedni?

        Köszönöm a leendő választ.

        Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kedves Ildikó!

        Az újkeletű fájdalom lehet gyulladásos eredetű, de lehet meszesedés is. Azt tanácsolnám, hogy 1 héten keresztül próbáljon meg gyulladáscsökkentőt, pl. Cataflam-ot szedni, ha nem múlik a fájdalom, akkor menjen el reumatológushoz, hogy megvizsgálja, vagy akár megröntgenezze a térdét.

        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 09:13:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: