• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Gyöngyi vagyok,és 16éves. Két hete elkezdett fájni a fejem jobb oldalán egy rész, és szép lassacskán már a jobb oldalon az egész nyaki részem, majd már a lábaim(főleg a térdeim,amik remegően fájnak néha). Hány ingerem is van már, és a homlokom, meg a fejem teteje nagyon fájnak. De a jobb oldalon a fejemen egy rész szüntelenül fáj, még ha a többi szűnik is néha.Szédülök lehajláskor,és egész nap kóvályog a fejem.nappal álmos vagyok,iskolában alig tudok koncentrálni,este pedig nem bírok elaludni,és felszoktam ébredni. Voltam a házi orvosnál múlthét hétfőn,akkor azt mondta kenjem magam, és szedjek fájdalomcsillapítót. Napi 3Algoflex-et szedtem,és Flectorral kentem a fájó ízületeimet, de nem hatott.Elküldött vérképre, holnap(szerdán)érkezik meg valószínű az eredménye. De most hétfőn is vissza mentem és kaptam rá két gyógyszert:Cataflant, és MYDETON-t. Ma már úgy érzem este óta a fejem, mintha nem lenne beolajozva valami...Tehát alig tudom mozgatni,ha mozgatom is nagyon nehezen,és nagyon fáj! De kenem Fastum géllel, most azt mondta az orvos. Mitől lehet?Valami vírusos betegség ment rá?Vagy lehet idegi probléma? Mi lesz, hogyha a vérkép semmi olyat nem mutat ki, amiből nem lehet bajra következtetni?Megyek tovább más vizsgálatokra? Kezdek félni, de túl szeretnék már lenni rajta, mert így alig tudok tanulni, figyelni bármire is...főleg ha nappal alszom,egyszerűen már kb. egy hete nem aludtam ki magam éjjel rendesen... Köszönöm, hogy elolvasták, segítenek! Üdv

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Gyöngyi!

        Panaszai eléggé szerteágazóak, többféle eltérés okozhatja. Lehetséges, hogy egyszerűen csak idegi kimerültség van a háttérben, és ez még tovább fokozódott az elmúlt napokban. Ezt meg lehet szüntetni, ha átmenetileg bevesz egy kis feszültségoldót, és kialussza magát. Ezen kívül a fejfájás hátterében alacsony vagy éppen magas vérnyomás, vírusfertőzés, pajzsmirigybetegség, vagy vérszegénység is állhat. Ezeket érdemes tovább vizsgálni, ha nem szűnnek a panaszai.


        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-11 09:27:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: