• Könyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Jölgy!

         

        Pár hete elestem a jégen! A könyökömre estem. Az esés után azonnal vizsgálgattam magamat és a karom mozgatására nem fájt a kezem kicsit sem, viszont ha a könyököm külső részéhez értem, rettenetesen fájt.  Nagyon fájt, enyhény meg is duzzadt. Két hét után elmúlt ugyan a fájdalom, de érzem, hogy mintha egy kis darab elvált volna. Néha még mindi fáj, ha erősebben megütöm. A másik kezemen nem érzem semmi mozgást a könyököm külső ( azaz a könyöklő részen ). A sérült kezemen mintha levált volna a porc. Ezzel mi a teendőm? Később lesz ebből bármi féle problémám? Visszanől? Beforr? TEljes életet élhetek? Sportolhatok? Segítségét előre is köszönöm!

        Üdvözlettel: Ádám.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a könyökfájdalom témában

        Kedves Ádám!

         Ha még nem járt a problémájával traumatolódiai szakrendelésen, és nem készült a könyökéről röntgen felvétel, addig nincs miről nyilatkozni. Meg kell nézni, van-e rajta valami pozitívum, és akkor lehet beszélni a kezelésről.
        Ez történjen meg először, s ha nem tájékoztatják  önt kellőképpen, írjon, ha tudok, szívesen válaszolok.

         Dr. Juhász Csaba

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-15 22:27:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: