• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornõ/ur! Mar korabban is irtam a problemammal, de nyugtalanit, hogy meg mindig megvannak a tuneteim. A mellkasomban erzek fajdalmat, kozepen, a ket mellem folott. Ay EKG alapjan minden rendben van, vereredmenyek is jok voltak, ez kb. szeptemberben volt ez a vizsgalat. Megis azota is erzem a fajdalmat, neha erosebb neha gyengebb. Nem merek mar vizzsa menni az orvoshoz, mitol lehet? Ketszer voltam mar ezzel a panasszal.Valaszat elore is koszonom!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        Én a következőkre gondolnék. Tüdőgyógyászati oka is lehet panaszának, érdemes lenne mellkas Rtg-et készíttetni, ha még nem volt és tüdőgyógyászt felkeresni. Ideggyógyászati szempontból a háti gerinc elváltozásai jöhetnek szóba pl. rossz tartás, ülő foglalkozás, csigolyák közötti porckorong előboltosulása. Emellett fokozott gyomorsav termelés és következményes reflux betegség is okozhat ilyen jellegű panaszt a nyelőcső felmaródását okozva. Ezek irányában lenne még érdemes vizsgálatokat indítani. Háziorvosától kérjen ehhez segítséget.
         
        Üdvözlettel:

         Dr. Bessenyei Mónika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-26 22:06:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: