• Mi lehet a baj? Közepes fájdalom gyomorszáj környékén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.úr/nő.Kb.1 hete a gyomorszáj környékén közepes fájdalmat érzek,de csak ha megnyomom,olyan mintha hasizomlázam lenne/nem sportolok/.Akkor érzem igazán amikor fekvö helyzetböl felülök,amúgy semmi tüneteket nem észleltem magamon,se fizikai se mást pl.étvágytalanság,hányás,hányinger a széklet is rendben van.Savasodásra gondoltam,de ha beveszek savlekötöt a helyzet változatlan,már arra is gondoltam hogy túl sokat eszem,és mindent össze-vissza van úgy hogy este 6-7-tól óránként elalvásig/11-12h/.Ja ,majdnem elfelejtettem a fájdalom inkább a bal oldalamra hat.36 éves férfi vagyok.Válaszát elöre is nagyon szépen köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomortáji fájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        A kérdésében a válasz is részben benne van, hiszen leírja, hogy a fájdalom mozgáskor (felüléskor) a legerősebb, azaz biztosan izomeredetű. Valőszínüleg egy rossz mozdulat során erőltethette meg. Ettől függetlenül figyeljen jobban oda az étkezési szokásaira, mert az ezzel kapcsolatos tünetek kialakulása csak idő kérdése. Mindig reggelizzen és ne egyen túl későn.
        Amennyiben az izomeredetű fájdalom 2-3 hét alatt nem változik mindenképpen keressen fel sebészeti szakrendelést.

        Tiszteltettel.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-24 20:04:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó