• Fül?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr!  Érdeklődnék,hogy beutalót kaptam reumatológiára 1  hetes kezelésre amiben masszázsban is részesülök.. a kérdésem az lenne,hogy van egy halk fűlzúgásom ami miatt már számtalan vizsgálaton estem át. A Dr nő vázolta a lehetőségeket mitől lehet és ez között szerepelt a nyaki meszesedés is...   És igazából attól félek,hogy ha nyak tájékán masszíroznak akkor az nem hathat ki a fűzúgásra? úgy értem rosszabb esetben erősödhet?

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fülzúgás leggyakrabban a belső fül és a labirintusszerv eltérései miatt jelentkezik, és az esetek döntő többségében idősebb korban érelmeszesedés talaján romlik a vérkeringés, vagy fitalabb korban pedig inkább vírusfertőzés talaján jön létre és átmeneti állapot csak. A nyaki gerinc meszesedése áttételesen okozhatja a fülzúgását, de azzal, ha masszírozzák a nyaki izmokat, nem gondolom, hogy tünetei romlani fognak, inkább javulnak majd!

        Tisztelettel:

         Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-18 20:57:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó