• Karműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 éves fiam szeptemberben eltörte a karját, ezt követően azonnal megműtötték, mivel a növekedési zóna tört. A tartódrót kivételére nov. 20-án került volna sor, de betegsége miatt elmaradt. Pénzhiány miatt programozott műtéteket már 2008-ban nem végeztek, így 2009. jan. 15-én lesz a drótkivétel. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyógytorna hatására a karja kiegyenesedett, mivel a könyökét törte el. De a mutató újját és a hüvelykújját nem igazán használja, talán félti nem tudom, mert azóta óvatosabban használja az egész kezét. Egy picit hidegebbek is ezek az újjai. Remélem nem az okozza, hogy még benne van a drót, mert csak úgy egyeztem bele a halasztásba, hogy nem okoz kárt a drót további bentléte. Vigyem vissza 15-e előtt, vagy várjam meg a műtét napját? Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a csonttörés témában

        Kedves Kérdező!
         
        A drót későbbi eltávolítása nem valószínű, hogy gondot okozzon. Jól érzi, hogy a probléma hátterében a túlzott kímélet áll. Figyeljen oda a gyógytornára , mely a drót kívételt követően fokozottan fontos lesz.

         Dr. Boros Miklós


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-06 20:00:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 08:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: