• Mi okozhatja a fájdalmat a nyakamban ill. fülemben a fájdalmat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Nekem Olyan problémám van, hogy napok óta fáj a nyakam bal oldalon egy pontban a fülem alatt. Ha megtapintom, akkor érzem, hogy van ott egy picike duzzanat. időnként fáj a bal fülem is kívűl-belül. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja a fájdalmat ill. hová fordulhatok vele? A választ előre is köszönöm szépen!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fül alatt illetve a nyaki régióban leggyakrabban ártalmatlan nyirokcsomó duzzanat szokott előfordulni, mely esetleg lezajlott torokgyulladés, egyéb nátha, vírusfertőzés, vagy fülgyulladás kapcsán kissé beduzzad. Valószínűleg ez spontán el fog múlni, ha fájdalom van ezen a területen, akkor egy kis gyulladácsökkentőt, pl. Cataflamot vegyen be.


        Tisztelettel:

          Dr. Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-12 15:40:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: