• Szív?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Mi okozhatja ,hogy a bal mellem alatt a bordáim között szúró fajdalamt érzek, már pár napja. Nem erős a fajdalom inkább kellemetlen. Néha fajdalmat érzek a bal karopmban is, van hogy csak könyöktől lefelé, van hogy az egész karomban. Kb. egy hónapja a körzeti orvosom csinált EKG-t, és azt mondta hogy ott minden rendben van. Mégis aggódom mi lehet az oka a problémámnak. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bordaközi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai hátterében nemcsak  szív eredetű probléma, hanem  mozgásszervi vagy pszichés eredetű probléma is lehet. Első körben egy reumatológiai szakrendelést  lenne érdemes felkeresnie.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 11:44:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: