• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! A segitseget szeretnem kerni, mert mar 2-3 eve kuszkodok labfajassal, es sajnos meg egy orvos sem mondta meg pontosan, hogy mi is a problema.A jobb terdem faj, a terdkalacsom, es nem lehet hozzaerni, mert olyan erzes, mint amikor beutjuk a konyokunket, es lezsibbad.Neha be is dagad, de csak egy kicsit, es most kb. negy napja nem alszok jol, nagyon faj, es most mar nem csak a terdem, hanem az egesz combom. Erzem hogy eg, tuzel a labam,a legjobb a hideg neki, de nem merek vizesruhat rakni ra.Remelem tud segiteni ebben a problemaban nekem! Koszonom!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a térdfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A panasz, amit elmond leginkább térdizület reumatológiai megbetegedésének tünete lehet. Ha jó hatásúnak érzi, nyugodtan használjon rá vizesruhát. Megpróbálhatja a gyógyszertárban kapható úgynevezett Antiphlogisticus kenőcsöt is használni rá éjszakára, illetve a háziorvosától kérhet nem steroid gyulladásgátló gyógyszert. Mindenféleképpen keressen fel egy reumatológiai szakrendelést, ahol speciálisabb kezelést is tudnának ajánlani.

        Üdvözlettel: Dr Bessenyei Monika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-15 20:37:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó