• Porckopás a nyakban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nagyon fáj a balkarom könyöktöl lefele meg a 3ujom, nyaki porckopást állapitottak meg milyen gyogysyereket ajállana kérem ha lehetséges a postafiokomba küldje a válaszom [email protected] köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a porckopás témában

        Tisztelt Kérdező!
        Javasolnám, hogy a fájdalmai miatt először próbáljon gyulladácsökkentő-fájdalomcsillapító gyógyszert venni. A patikában vény nélkül az Algoflexet vagy Ibuprofen Sandozt lehet pl. kapni, de van több készítmény is. Langyos vizes borogatás, Diclofenac vagy Flector gél is megpróbálható!


        Tisztelettel: dr.Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-10 20:28:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: