• Ízületi gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár nappal ezelőtt nagyon fájt a derekam, még felkelni is alig tudtam. Egy nap fekvés után jobb lett, majd pár nap múlva elkezdett nagyon fájni a jobb combom egészen a térdemig, és a térdem, valamint a belső combom zsibbadt.Elmentem a háziorvosomhoz, és Mydeton-t, Rantudil forte-t írt fel, és flector gélt ajánlott. Félek, hogy valami más probléma van, mivel én kétoldali csipőficammal születtem. Nem lehet ezzel összefüggésben?

        WEBBeteg szakértő válasza a ízületi gyulladás témában


        Tisztelt Kérdező!

        A zsibbadás nagy valószínűséggel a derékfájdalom következménye, a kilépő gerincvelői ideggyökök nyomása miatt. A csípőficam miatt - hacsak nem érte nagyobb trauma ezt a területet -  nem szokott ilyen panasz jelentkezni. Az ajánlott gyógyszeres kezelés megfelelő, ha nem szűnnek a zsibbadásos panaszok, akkor menjen el reumatológushoz. Ebben az esetben gerinc röntgen vizsgálatot, illetve ha úgy ítéli meg az orvos a vizsgálat alapján csípőfelvételt is kell készíteni.


        Tisztelettel. dr.Szamosi Szilvia belgyógyász-reumatológus
         

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-10 20:38:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: