• Bordák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő. Bal oldalt a bordáim beljebb vannak ez szemmel is látható. A kérdésem , hogy ez veszélyes lehet a szívemre nézve vagy esetleg műteni kell? Köszönöm B.

        WEBBeteg szakértő válasza a bordaív témában

        Kedves Kérdező!
         
        Ha problémás mértékben lenne beljebb a bal bordája, már régóta panaszt okozott volna. Azonban a fokozat megítélése nem lehetséges interneten keresztül, ezért keresse fel háziorvosát. Amennyiben szükségesnek látja biztosan a megfelelő helyre utalja.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-23 23:24:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó