• Artrozis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Juhász Doktor Ur! Köszönöm a gyors válaszát. A cégtől kapott minta-krém tubusán a következők találhatók: Aqua, PEG-7 Glyceryl cocoate, Ribes nigrum, Spiraea Ulmaria, Carbomer, Potassium silicate, Dimethicone silyate, Phenoxyethanol, Methyl paraben, Ethyl paraben, Propyl paraben, Butyl paraben, Isobutyl paraben, Benzil alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolionone, Parfum, Sodium hydroxyde. Tisztelettel Tatár József

        WEBBeteg szakértő válasza a artrozis témában

         Kedves József!

         Köszönöm a válaszát, a terméken feltüntetett hatóanyagok nem szerepelnek és nem használatosak a gyógyszeradatbázisban.Elképzelhető, hogy  gyógynövényekből kivont hatóanyagok, esetleg ebben az irányban lehetne keresgélni az interneten felőle, ha már nem kis összeget áldozott rá. Az én tanácsom azonban az előző levélben leírtaknak megfelelő továbbra is, mert ha önnek egy kezdődő degeneratív térdízületi betegsége van, ezzel a krémmel ez nagy valószínűséggel nem orvosolható.

        Üdvözlettel:  Dr. Juhász Csaba


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-24 11:05:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: