• Artrózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!Újsághírdetésre válaszolva, térdfájásomra kértem Larasan nevű cégtől (1385 Bp Pf.859)Artrosilium krém mintát. Sem a cégről, sem a krémről sehol sem (internetes sem)találok információt. Van-e reményem , hogy a három hónapos kúrára kifizetett 19990 Ft valami eredményt hoz. Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel Tatár József

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kedves József!

         Sajnos, én sem találtam információt az Artrosilium nevű krémről, hogy legalább a hatóanyagát meg tudtam volna.Sajnos, az ilyen hirdetések, reklámok sok esetben nem válnak be, nem ismert a hatóanyaga az általuk ajánlott terméknek.Azt tanácsolnám, hogy inkább forduljon szakemberhez térdpanaszaival kapcsolatban, ha korábban baleset érte, baleseti sebészhez, ha nem, orthopéd szakorvoshoz és a megfelelő protokoll szerint megtörténik a részletes kivizsgálás.Ha véletlenül a készítmény dobozán fel van tüntetve a hatóanyag, akkor írja le nekem és többet segíthetek.

        Dr. Juhász Csaba  ortopéd szakorvos-traumatológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-18 11:45:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: