• Miert fáj a nyakam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot kivanok! 30 eves ferfi vagyok, idaig kulfoldon eltem. 4 eve faj a nyakam baloldalt hátul, allandoan de neha nagyon. Newgesal nevű kenocsot irtak fel es javasoltak a kortizont. Mitol lehet ez a fájdalom?udv esam

        Dr. Puskás Réka válasza a nyakfájás témában

        Kedves Kérdező! Az évek óta tartó nyakfájás kivizsgálást igényel. Anélkül nem lehet megmondani, hogy mitől fáj a nyaka. Pontos diagnózis nélkül pedig nem lehet helyes kezelést javasolni. A kenőcs túl enyhe, a kortizol így diagnózis nélkül túl erős kezelésnek tűnik. Szerintem keressen fel specialistát, de legalább a háziorvosát, és kezdjen hozzá az okok feltárásához. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Dr. Puskás Réka
        Reumatológus

        Dr. Puskás Réka

        Kérdés: 2017. augusztus 19., 00:27; Megválaszolva: 2017. augusztus 22., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő! 5 hete kézilabda meccsen egy rossz mozdulat után kificamodott a térdem. Az orvosok porcleválásra gyanakodtak, hiszen a térdem nem volt instabil. Az MR felvételről viszont kiderült, hogy elülső keresztszalag szakadásom van....