• mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Már évek óta kínoz egy különleges tüneteggyüttes. Mostanában minden nap fáj a gerincem lumbális része és kisugárzó bizsergést érzek mindkét lábfejemben valamint ha állok vagy sétálok akkor erősen koncentrálva egyensújoznom kell hogy el ne essek. Nagyon kellemetlen gyötrődés. Pihenés után általában jobb illetve reggelenként alvás után. Voltam reumatológián és meszesedést és kialakulóban lévő sérvet kicsucsocsodást találtak de a panaszaimra semmit nem mondtak hogy jobb életminőséget tudjak élni csak annyit hogy műteni még nem kell, mivel próbálkozhatok hogy jobb legyen?

        Dr. Puskás Réka válasza a gerinc témában

        Kedves Kérdező! Sajnos, így interneten nem tudok konkrét tanácsot adni, hogy mitől lesz jobb a panasza. Mivel úgy tűnik, hogy nem tudja pontosan, hogy mi baja is van, javasolnám, hogy forduljon ideggyógyászhoz. Addig is, mivel a bizsergés, érzéketlenség és az egyensúlyzavar az idegek problémája is lehet, próbálkozhat B vitamin komplex szedésével. Gyógyszertárban kaphat neuropátia kezelésére is alkalmas B vitamin tartalmú gyógyszereket. Remélem, a derékfájdalom miatt legalább gyógytorna kezelésbe már belekezdtek, e tekintetben a reumatológiai kezelés lenne a megfelelő. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Dr. Puskás Réka
        Reumatológus

        Dr. Puskás Réka

        Kérdés: 2017. május 19., 08:16; Megválaszolva: 2017. május 24., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó