• Szegycsont fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két napja fáj a szegycsontom főleg mozgásra, előre hajlok karomat emelem megfeszítem magam ilyen tipusú mozgásra. Mi lehet a baj?

        Dr. Puskás Réka válasza a szegycsont témában

        Kedves Kérdező! Ha mozgás nélkül nem fáj, nem lát duzzanatot vagy bőrpírt sehol sem, akkor valószínűleg a mellizomzat eredésénél van a probléma. Ha emlékszik kicsit nagyobb megterhelésre (ami akár köhögés, pakolás, fej feletti munka is lehet)az lehet az oka. De megfázás, vírusfertőzés tüneteit is megelőzheti ilyen panasz. Ha nincs semmi más panasza, kenje be a panaszos területet gyulladáscsökkentő krémmel. Nem terhelje pár napig,tehát kerülje a fájdalmat. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Dr. Puskás Réka
        Reumatológus

        Dr. Puskás Réka

        Kérdés: 2017. február 16., 17:49; Megválaszolva: 2017. február 20., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: